AĞRI / ELEŞKİRT - Eleşkirt İmam Hatip Ortaokulu

BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞTIKÇA ARTAR

Öğretmenler için mesleki gelişim ve tecrübelerini paylaşmalarını günümüz dünyasında büyük önem arz etmektedir. Öğretmenler çağın hızla gelişen teknoloji ve iletişim aletleri nedeniyle birincil bilgi kaynağı olmaktan uzaklaşmaktadırlar. Bir lider olması gereken okul müdürlerinin, okullarında görev yapan öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkısı, bilgi paylaşımı örnek davranışları ve öğretmen yöntem ve teknikleri ve desteği ne kadar yüksek olursa, öğretmenlerin mesleki gelişim faaliyetlerinden elde edecekleri kazanımın da o denli yüksek olması beklenebilir.

Okul müdürümüz M.Nuri KAYA okulun en tecrübeli öğretmeni olarak öğretmenlerle toplantı yaparak konu ile ilgili bilgi verdikten sonra kendi öğretmenlik ve idarecilik tecrübelerini paylaştı. Belli aralıklarla kendi öğretmenlerinin dersini de ziyaret ederek ders anlattı.

15-06-2023

Yayın: 15.06.2023 - Güncelleme: 15.06.2023 20:20 - Görüntülenme: 131