AĞRI / ELEŞKİRT - Eleşkirt İmam Hatip Ortaokulu

İFTAR VE TERAVİH BULUŞMAMIZ

Öğrencilerimizle iftar ve teravih buluşmaları gerçekleştirdik.

Rahmet, bereket ve oruç ayı olan Ramazan; kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği, ruhlarımızın güzel öğütlere ve uyarıcı telkinlere açık olduğu, manevi duygularımızın canlılık kazandığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği kutsal ve uğurlu bir aydır. Bu birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde iftar programı düzenledik.  Ardından öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte camide teravih namazını kıldık.

Etkinlik programı şu şelkildeydi:

İkindi namazı ( Eleşkirt iho)

Film okuma( Eleşkirt iho)

İftar (RTE AİHL )

Akşam namazı (RTE AİHL )

Teravih namazı (Yeni Cami)

Bu tarz etkinliklerin öğrencilerin birlik ve beraberliği için önemli olduğunu dile getiren okul müdürümüz M. Nuri KAYA "Ramazanın maneviyatıyla bir araya gelen öğrencilerimizin, birlik ve beraberliği için iftar programları önem arz etmektedir. Biz de böyle bir günde siz değerli öğrencilerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz." dedi. Ayrıca etkinliğe katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Etkinlikte misafirperverliğiyle bizleri memnun eden Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin idareci, öğretmen ve personellerine; iftar programımıza katılım gösteren ilçe milli eğitim müdürümüz ve şube müdürlerimize teşekkür ediyoruz.

24-04-202224-04-2022

24-04-202224-04-202224-04-202224-04-2022