AĞRI / ELEŞKİRT - Eleşkirt İmam Hatip Ortaokulu

Okul Tarihi

OKULUN TARİHÇESİ

Eleşkirt İlköğretim Okulu 2002 yılında İlçemizde bulunan Cengiz Topel İlköğretim Okulu bünyesinden ayrılarak eğitim ve öğretime başlamıştır. 2012-2013 Eğitim-öğretim yılında imam hatip ortaokuluna dönüştürülmüştür. Okul binası 3600 m'2 lik alan üzerinde kurulmuştur.  Halen belirtilen binada faaliyetlerini sürdüren okulumuz Lozan Mahallesinde bulunmaktadır. Okulumuz bir müdür odası, bir müdür yardımcısı odası, bir öğretmenler odası, bir rehberlik servisi, 14 adet derslik, 6 adet lavabo ve wc, kütüphane, fen laboratuarı, 1 adet bilgisayar laboratuarı, personel odası, kantin, arşiv odası ve bir adet çok amaçlı salondan oluşmaktadır.  Okulumuzda ısınma durumu katı kömürlü kalorifer sistemi ile gerçekleşmektedir.

Yayın: 31.10.2017 - Güncelleme: 24.06.2021 21:37 - Görüntülenme: 589