Kurum Adı : Eleşkirt İmam Hatip Ortaokulu
WEB Adresi : http://eleskirtiho.meb.k12.tr
Adres : Lozan Mallesi 04600 ELEŞKİRT/AĞRI

VİZYON
Kendine güvenen bilgili, kültürlü, başarılı, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş yaradılanı yaratandan ötürü sevebilen bireyler yetiştirmek; eğitim teknolojisinden olabildiğince yararlanmak, bireysel gelişimini sağlayarak üretkenliği artırmak, öğrenci merkezli eğitim uygulamak, sağlıklı ve mutlu toplum oluşturma yolunda bireyleri biçimlendirmek, diğer okullara örnek teşkil edecek bir okul konumuna gelmek.

MİSYON
Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerinin farkına varmalarını ve bunları geliştirmek için gerekli çalışmaları yapmalarını sağlayacak ortam hazırlamak, doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren, toplumun sağlıklı dini değerler edinmesini sağlayan, Atatürkçü düşünceye bağlı, katılımcı, uyumlu, kendine güvenen, üretken, saygılı ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Kalorifer
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08.30-15.20
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :